CoolTeg rivijäähdytin

Contegin rivijäähdyttimissä käytetään alan edistyksellisempiä jäähdytinlaitetekniikoita. Jäähdyttimen tuulettimet ovat aina n+1 -varmistettuja ja käytön aikana huollettavissa tai vaihdettavissa (hot swap).

CoolTeg - jäähdytinten käyttö on helppoa värillisen kosketusnäytön kautta. Tärkeitä jäähdyttimien ominaisuuksia ovat lisäksi kahdennettu virtalähde ja vesiliitäntöjen valinnaisuus alhaalta tai ylhäältä.

Vesijäähdytteiset rivijäähdyttimet

CoolTeg CW 30 jäähdyttimien jäähdytysteho riittää tarvittaessa reilusti yli 30 kW veden lämpötiloista riippuen. CW 30 jäähdytin on nimensä mukaisesti 30 cm leveä ja sitä saa 100 ja 120 cm syvänä. Korkeusvaihtoehtoja on useita.

CoolTeg CW 60 jäähdytin soveltuu erityisen hyvin suuren lämpökuorman kuumaa- tai kylmäänkäytävään. Sen maksimi jäähdytysteho sopivilla veden lämpötiloilla on jopa yli 80 kW. Nimensä mukaisesti CW 60 jäähdytin on 60 cm leveä. Muut mitatat ovat kuten CW 30 jäähdyttimessä.

Kompressoripohjaiset rivijäähdyttimet

CoolTec XC30 jähdyttimessä kompressori on rivijäähdyttimen sisällä. Tmä tarkaisu tekee laitteesta erityisen varmatoimisen ja helpon huollettavan. Jäähdytysteho on 4,4 - 22 kW.
XC30n invertteriohjattu twin-rotary kompressori säätää laitetilan lämpötilan tarkasti halutuksi.

CoolTeg DX rivijäähdyttimet ovat perinteisiä suorahöyrystykseen perustuvia laitteita, joissa kopressori on lauhduttimen yhteydessä ulkoyksikön yhteydessä. Jäähytysteholuokkia on kolme; 7 kW:sta 20 kW:iin.