Lähiverkko- ja konesali-infrapalvelut

DCI-Ratkaisujen tarjoamat palvelut voivat olla osana kokonaisprojektia tai erikseen toteutettavia, asiakkaan tarpeen mukaan. Tarjoamme monipuoliset konesalipalvelut

Lue lisää konesaleistamme »

Suunnittelu- ja mittauspalvelut
sisältävät yleensä kertaluonteisesti tarvittaessa tehtäviä toimenpiteitä. Tyypillisiä suunnitteluprojekteja ovat esimerkiksi WLAN-verkon peittosuunnittelu eli site survey, tai koko lähiverkon toteutussuunnittelu.

Usein on myös tarvetta mitata verkon suorituskykyä tai selvittää häiriöitä. Näiltä osin palvelumme kattavat kaikki verkon osat aina kaapeloinnista langattomiin verkkoihin.

Asennus- ja käyttöönottopalvelu
sisältää kaikkien myymiemme ratkaisujen asennuksen asiakkaan toivomassa laajuudessa. Isoissa projektitoimituksissa projektipäällikkömme pitää langat käsissä ja raportoi asiakkaalle projektin etenemisestä. Kaikki yhteistyökumppanimme ovat aina alansa osaavia toimijoita. Esimerkiksi laajoissa tietoliikennekaapeloinneissa edellytämme asentajilta valtuutuskoulutuksemme suorittamista.

Järjestelmien testauksen ja käyttöönoton teemme pääosin itse.

Koulutuspalvelut
Käyttöönoton yhteydessä voimme kouluttaa asiakkaiden asiantuntijoita suorittamaan perustoimenpiteet laitteistolle. Syvällisempää koulutusta tarjoamme päämiestemme virallisten kurssien ja kouluttajien kautta. Tarvittaessa voidaan myös järjestää räätälöityjä kursseja.

Verkonvalvontapalvelu
Palveluun voidaan liittää asiakkaiden yksittäisiä laitteita tai vaikkapa koko laitekanta. Valvonta edellyttää että laitteissa on tuki SNMP-hallinnalle. Muita laitteita voidaan valvoa hyvin rajoitetusi tai ei ollenkaan.

Valvontapalvelut perustuvat asiakassopimukseen, jossa on määritelty yhdessä sovitut valvonta- ja vasteajat eri laitteille ja toimenpiteille.

Huolto- ja ylläpitopalvelut
voivat perustua asiakassopimukseen, jossa on yhdessä määritelty sovitut vasteajat erilaisille toimenpiteille.Sopimuksessa on usein myös sovittu esimerkiksi ennakkohuolloista, joilla varmistetaan järjestelmien häiriötön toiminta pitkälläkin aikavälillä. Tarvittaessa teemme huolto- ja ylläpitotoimia myös erillisestä tilauksesta.